SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Klimtoren Huren? Klimtoren Jungle


Onze Klimtoren Jungle is een geweldige klim attractie om te huren voor alle leeftijden. zowel jong als oud kunnen deze klimtoren attractie gebruiken. Ook ideaal te huren als wedstrijd onderdeel in bijvoorbeeld een kinder evenement of zeskamp. Onze opblaasbare klimtoren is een echte uitdaging voor jong en oud, door het prachtige jungle thema is dit luchtkussen leuk om vrij op te klimmen en te klauteren maar ook prima in te zetten als competitie spel. Wie als eerste zijn bananen boven in de klimtoren heeft, wint! Deze klimtoren is te huur in heel Limburg en door 4 personen tegelijk te gebruiken. Deze Klimtoren wordt verhuurd met  bananen, een blower en grondzeil voor onder het luchtkussen. Dus of u nu opzoek was naar een opblaasbare klimboom, klimtoren, klimberg of klimwand, bij Happy Rent huurt u de mooiste Klimtoren van Limburg!


Zelf Afhalen

U kunt deze attractie makkelijk zelf komen afhalen dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg.

Opgerold is de klimtoren een rol van +/- 130 * 70 cm. De klimtoren  Jungle is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van deze klimtoren bedraagt 200 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Limburg

Wij kunnen deze opblaasbare klimtoren in heel Limburg bezorgen, Happy Rent levert deze klimtoren jungle in heel Limburg voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers.

De klimtoren dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze klimtoren wordt geleverd op een pallet, u heeft 2-3 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten is relatief eenvoudig en binnen 10 minuten gebeurd. De opblaasbare klimboom dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden.


Hulp bij Opzetten & Afbreken

U kunt er (binnen de provincie Limburg) ook voor kiezen om de  klimtoren Jungle samen met personeel van Happy Rent op te zetten en af te breken. We installeren de klimtoren op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af (de klimtoren dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag. Hierbij hebben we 2 personen hulp nodig.


Laten Begeleiden

Indien u deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. (Deze optie is alleen mogelijk in Limburg).


Blower

De klimboom wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V.  


Reserveren

Indien u deze prachtige klimtoren jungle wenst te reserveren, dan kan dat nu direct online op: www.happyrent.nl Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Het huren van een opblaasbare klimtoren was nog nooit zo eenvoudig. 


Extra dag = 50% Korting

Omdat wij u graag zo lang mogelijk laten genieten van onze grote klimtoren bieden wij u een extra korting aan. Indien u deze opblaasbare klimtoren voor meerdere dagen huurt ontvangt u maarliefst 50% korting op de huurprijs. 2 dagen huren is dus slechts 1,5 betalen, en 3 dagen huurt u voor de prijs van 2!


Zelf ophalen in Simpelveld Zuid-Limburg:            

Losse dag: € 199


Geleverd en opgehaald in heel Limburg:          

Losse Dag: € 264

*Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient de klimtoren zelf op te zetten en weer droog en schoon op te rollen


Geleverd, opgezet, afgebroken en opgehaald*:  

Losse Dag: € 289

(*Baan dient schoon & droog te zijn & 2 personen hulp)


Opties

Extra dag:  € 99,50

Begeleiding per uur: € 25

Annuleringsverzekering: € 24,95


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.


Ook is het mogelijk om springkussen, spellen en overig party verhuur bij ons te huren. Voor overige Attracties klikt u hier.

Reserveer nu!

Klimtoren Jungle

7 * 7 * 5,6 Meter

€ 199

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_10_link_0

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Stormbaan Jungle Run

17,5 Meter
Van: € 333 voor: € 275Stormbaan_Jungle_Run_huren_stormbaan_verhuur_hindernisbaan.html
Springkussen Aap

5.2 * 4 * 4,5 M
€ 129Springkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.html

Buikschuifbaan huren buikschuiven buikglijbaan verhuur buikglijbaan huren Buikschuifbaan huren buikschuifbaan huren buikschuif  buikschuiven huren buikschuifbaan verhuur buikglijbaan te huur buikschuif baan buikschuifbaan te huur buikschuiven te huur

Buikschuifbaan Jungle

14 Meter
€ 149Buikschuifbaan_Jungle_huren_buikschuifbaan_verhuur.html
Bungee King Kong

Bungee Equalizer
€ 222Bungee_Run_King_Kong_Equalizer_Bungeerun_Huren.html

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html