SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Buikschuifbaan Jungle te Huur.


De top-attractie buikschuifbaan is nu te huur in het jungle thema! Glij op je buik tussen de palmbomen door op deze  buikschuifbaan jungle en land na 14 meter in het eindbad van de buikschuifbaan.

Voor de verhuur van de leukste buikschuifbaan bent u bij Happy Rent aan het juiste adres! 

Onze buikschuifbaan is 14 meter lang, 2,4 Meter breed en voorzien van een afneembaar glijzeil. Deze attractie is binnen 5 minuten inzetbaar en A lot of Fun!


Zelf Afhalen

Door de compacte afmeting is deze buikschuifbaan zeer hanteerbaar.

U kunt deze attractie makkelijk zelf komen afhalen dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg.

Opgerold is de buikschuifbaan een rol van +/- 130 * 70 cm. De buikschuifbaan jungle is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van deze buikglijbaan bedraagt 95 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen deze buikschuifbaan in heel Nederland bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt de buikglijbaan weer bij u opgehaald. Happy Rent levert deze buikschuifbaan jungle in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers.

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

de buikschuifbaan wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze buikschuifbaan wordt geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Deze buikschuifbaan is heel compact, makkelijk te hanteren en het opzetten is zeer eenvoudig.

De buikschuifbaan dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Mede door het afneembare glijzijl is dit eenvoudig droog te krijgen. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om  dit zelf op te zetten en af te breken.

Een complete gebruikshandleiding  vindt u hier.


Laten Opzetten & Afbreken

U kunt er binnen de provincie Limburg ook voor kiezen om de  buikschuifbaan door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We installeren de buikglijbaan op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af (de baan dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

De buikschuifbaan wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V.  


Reserveren

Indien u deze prachtige buikschuifbaan wenst te reserveren, dan kunt u dit nu direct online doen. Op onze nieuwe website kunt u deze buikschuifbaan direct online reserveren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Zodra de reservering voltooid is zullen we de buikschuifbaan jungle aan u leveren, of kunt u de buikschuifbaan zelf komen ophalen. 


50% Korting

Op elke extra dag huur ontvangt u 50% korting!


Prijs:

Zelf ophalen in Simpelveld Limburg:            

Huur losse dag: € 149


Geleverd en opgehaald in heel Limburg:          

Huur losse Dag: € 214

*Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient de buikschuifbaan zelf op te zetten en weer droog en schoon op te rollen


Inclusief opzetten en afbreken*: € 224

(*Alleen mogelijk in Limburg, baan dient schoon & droog te ziin)


Geleverd en opgehaald in heel Nederland:          

Huur losse Dag: € 239


Opties

Aanvullende dag: € 74,50

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Buikschuifbaan Jungle

14 Meter met eindbad

€ 149

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_10_link_0

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Stormbaan Jungle Run

17,5 Meter
€ 333Stormbaan_Jungle_Run_huren_stormbaan_verhuur_hindernisbaan.html
Springkussen Aap

5.2 * 4 * 4,5 M
€ 129Springkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.html

Buikschuifbaan huren buikschuiven buikglijbaan verhuur buikglijbaan huren Buikschuifbaan huren buikschuifbaan huren buikschuif  buikschuiven huren buikschuifbaan verhuur buikglijbaan te huur buikschuif baan buikschuifbaan te huur buikschuiven te huur

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html