Wereldbal


2 Meter

€ 45

SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Gladiatoren Gevecht Colosseum


Uw gasten wanen zich als echte strijders in dit prachtige opblaasbare colosseum luchtkussen en zullen met veel plezier strijden om de zege. Dit gladiatoren spel in het prachtige romeinse colosseum thema is uitgerust met een wiebelplateau dat om extra balanceringsvermogen vraagt. Dit gladiatoren gevecht wordt geleverd inclusief 2 mutsen en 4 mega bokshandschoenen, kortom A lot of Fun!

Wie slaat zijn tegenstander als eerste van het wiebelplateau? Huur nu dit prachtige gladiatoren spel bij Happy Rent!

Deze gladiatoren arena is 8 meter in doorsnede en 4 meter hoog.

De plaats op het wiebelplateau is beperkt waardoor deze attractie ideaal is voor kinderen maar ook voor volwassenen te gebruiken is.


Zelf Afhalen.

U kunt deze attractie zelf komen afhalen dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg of in ons afhaalpunt in Roermond, Beek of Best bij Eindhoven. Houd wel rekening met een groot pakket.

De totale afmetingen van het pakket zijn +/- 130 *  70 cm.

Het gladiatoren spel colosseum is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit luchtkussen bedraagt 150 KG


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit gladiatoren spel in heel Nederland bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het luchtkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit gladiatoren spel in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het gladiatoren gevecht wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Het opzetten van het gladiatoren spel is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd. Het gladiatoren spel dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een luchtkussen op te zetten en af te breken.

Een complete gebruikshandleiding  vindt u hier.


Laten Opzetten & Afbreken

U kunt er (binnen de provincie Limburg) ook voor kiezen om het gladiatoren luchtkussen door personeel van Happy Rent op te laten zetten en af te laten breken. We installeren het gladiatoren spel op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af (de attractie dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Indien u deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. (Deze optie is alleen mogelijk in Limburg).


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit luchtkussen is dan ook voorzien van een keuringsrapport en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 2.200 Watt en dienen constant aan te staan tijdens gebruik. U heeft dus 1 normale stroomgroep nodig van 220 Volt.


Reserveren

Indien u het gladiatoren spel wenst te reserveren, dan kan dat nu eenvoudig online, klik hier om het gladiatoren gevecht te huren.


Prijs:

Zelf ophalen in Simpelveld of Beesel / Roermond Limburg:            

Huur losse dag: van € 199 nu voor: € 155


Geleverd en opgehaald:          

Huur losse Dag: van € 298 nu voor:  € 220

Inclusief opzetten en afbreken: € 230

(spel dient schoon & droog te zijn)


Opties

Aanvullende dag: € 77,50

Annuleringsverzekering

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Gladiatoren Spel in Colosseum Thema

Inclusief Reuze handschoenen en mutsen

van € 199 nu voor € 155

Klanten Huren vaak ook:

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_9_link_0

Video:

Sumo Worstelen

Inclusief mat.
€ 155Sumo_Worstelen_Huren_Limburg_Sumo_Worstelen_Verhuur.html
Buikschuifbaan

Jungle 14 Meter
€ 149Buikschuifbaan_Jungle_huren_buikschuifbaan_verhuur.html

Opzetten & Afbreken:

gladiatorengevecht gladiatoren spel gladiatorenspel gladiatoren gevecht gladiatoren verhuur colosseum verhuur gladiatoren huren gladiatorenspel huren gladiatoren gevecht te huur gladiatorenspel verhuur gladiatorenkussen gladiatorengevecht geladiatorenspel huren in limburg

Reserveer nu!

“Voor de organisatie van een introductieweek heb ik gebruik gemaakt van de attracties van Happyrent. De attracties waren uitstekend. De medewerkers, die de attracties brachten en ophaalden, waren erg vriendelijk en meedenkend waardoor ik op het laatste moment nog een attractie kon huren. Ik, en mijn commissie, waren dan ook erg te spreken over Happyrent.”
Introductiecommissie Geschiedenis
Universiteit Utrecht

Reacties van Klanten:

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html
Nieuw Design!