Reserveer nu!

Klimtoren Jungle

7*7*5,6 Meter
€ 199Klimtoren_Huren_Jungle.html
SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Bungee Trampoline Huren


Happy Rent Attractie Verhuur biedt deze bungee trampoline aan om te huren, neem via de link snel een kijkje op onze nieuwe website of klik op bestellen. Deze 4-in1 bungee trampoline is de nieuwste attractie van Happy Rent Attractieverhuur. De bungee trampoline is te huren in heel Nederland bij Happy Rent Verhuur en kan enkel met proffessionele begeleiding gehuurd worden. Deze bungee trampoline staat garant als mega eye-catcher op elk evenement. Van Braderie tot Jaarmarkt deze spectaculaire kermis attractie mag zeker niet ontbreken. U kunt deze bungee trampoline nu direct online huren.

De bungee trampoline wordt verhuurd inclusief begeleiding en met geldig keuringscertificaat zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.


Afmetingen: 9 x 9 x 6,5 (lxbxh)


Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen de bungee trampoline in heel Nederland leveren en begeleiden. Bij de bungee trampoline zijn 2 personen begeleiding nodig, waarvan er minimaal 1 van Happy Rent dient te zijn, u mag om kosten te besparen dus ook 1 vrijwilliger aanleveren.De Bungee Trampoline plaatsen

De bungee trampoline is 9 meter breed, 9 meter lang en 6,5 Meter hoog. Houdt bij het uitzoeken van de plaats dus rekening met deze afmetingen, ook aan de bovenkant zodat kinderen nooit tegen bijvoorbeeld een lantaarnpaal kunnen springen. De plaats dient zo goed als vlak te zijn en een stroomaansluiting (220 Volt) te voorzien.


De Springers

De kinderen die van de bungee trampoline gebruik mogen maken dienen tussen de 15 en 85 kilogram te wegen. Er kunnen steeds 4 deelnemers tegelijk springen op onze bungee trampoline die om de 5-10 minuten gewisseld kunnen worden.


Reserveren

Indien u de bungee trampoline wenst te huren, dan kan dit nu eenvoudig online. Klik op bestellen en u kunt deze spectaculaire bungee trampoline direct huren op onze nieuwe website: www.happyrent.nl


Uitkoop

We hanteren altijd een vaste huurprijs / uitkoop, en werken niet op basis van gedeeltelijke uitkoop. Uiteraard kunnen we wel voor u entree innen bij het gebruik van de attractie zodat u extra inkomsten genereerd tijdens uw evenement. Op die manier verdient u wellicht (een groot gedeelte van) de huurprijs terug.


Prijs:

Huur Bungee Trampoline:

€ 699

inclusief aansprakelijkheidsverzekering


Geleverd en opgehaald binnen Limburg:          

€ 65

Geleverd en opgehaald buiten Limburg:

€ 25 + € 0,65 per KM

Per gereden kilometer (2 x de afstand)


Begeleiding per uur: € 25

(1 persoon verplicht + 1 vrijwilliger)

Of

Begeleiding per uur: € 50

(2 personen van Happy Rent)


Opties

Annuleringsverzekering, schadeverzekering.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Bungee Trampoline Huren

€ 699

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_11_link_0

happyrent.eu | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | info@happyrent.eu | www.happyrent.nl

Base Jump

Swipe Off, Dubbele Base Jump!
€ 444Dubbele_Base_Jump_Huren_basejump_wipeout_baan.html

Klanten Huren vaak ook:

Rodeo Stier

Rodeo Stier Huren
€ 275Rodeo_Stier_Huren_Rodeo_Stier_Verhuur_Limburg.html
Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html