Buikschuifbaan

18 Meter
€ 199Buikschuifbaan_18_Meter_huren_buikglijbaan_verhuur.html
Swipe Off Bounce Off

Swipe Off Bouncing Balls
€ 399Dubbele_Bouncing_Balls_Huren_Bounce_Off_wipeout_baan.html
SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Tobbedansbaan Huren


Bij Happy Rent huurt u goedkoop de leukste tobbedansbaan van Limburg! Indien u een tobbedansbaan wilt huren in de regio limburg dan verhuurt Happy Rent u graag deze TOP Attractie!

Onze dubbele mega tobbedansbaan kan door 2 personen tegelijk gebruikt worden, is geschikt voor jong en oud en super leuk!  Ideaal voor uw zeskamp of evenement. Bij Happy Rent Attractieverhuur huurt u niet alleen voordelig het tobbedansen maar ook andere attracties, springkussens en spellen voor uw evenement.

Het tobbedansen wordt verhuurd met 2 tobbes en een eindbad met bel, ideaal ook voor een fancy fair of als kermis attractie. Onze mega tobbedansbaan is 17 meter lang, 4,5 meter breed en 5 meter hoog.  

De tobbedansbaan is een super water attractie die ideaal als competitie attractie ingezet kan worden. Loop naar de baan, klim via de touwladder omhoog, ga in het bootje zitten en glij naar de bel boven het zwembad.


Zelf Afhalen.

U kunt deze attractie zelf komen afhalen dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg. Houd wel rekening met een groot en zwaar pakket. Opgerold is de tobbedansbaan een rol van +/- 170 * 90 cm. De tobbedansbaan is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van deze tobbedansbaan bedraagt 375 KG.


Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen deze opblaasbare tobbedansbaan in heel Limburg bezorgen, we richten ons naar uw wensen met betrekking tot lever- en ophaaltijden.

Levering in de rest van Nederland is mogelijk op aanvraag.

Het tobbedansen wordt opgerold op een pallet aangeleverd en dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze tobbedansbaan wordt geleverd op een pallet, u heeft 2-3 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten is relatief eenvoudig en binnen 10 minuten gebeurd. U kunt de tobbedansbaan eenvoudig met een tuinslang nat houden, houd er wel rekening mee dat er ongeveer 5.000 Liter water in het badje gaat.

De tobbedansbaan dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden.


Hulp bij Opzetten & Afbreken

U kunt er (binnen de provincie Limburg) ook voor kiezen om de  tobbedansbaan samen met personeel van Happy Rent op te zetten en af te breken. We installeren de tobbedansbaan op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af (de tobbedans baan dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag. Hierbij hebben we 2 personen hulp nodig.


Laten Begeleiden

Indien u deze attractie “tobbedansen” wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

De tobbedansbaan wordt geleverd met twee Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 2.200 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V.  


Reserveren

Indien u deze grote tobbedansbaan wenst te reserveren, dan kan dat nu direct online. Klik op Bestellen om deze tobbedansbaan te huren.


Extra dag = 50% Korting

Omdat wij u graag zo lang mogelijk laten genieten van onze grote tobbedansbaan bieden wij u een extra korting aan. Indien u het tobbedansen voor meerdere dagen huurt ontvangt u maarliefst 50% korting op de huurprijs. 2 dagen huren is dus slechts 1,5 betalen, en 3 dagen huurt u voor de prijs van 2!


Prijs:

Tobbedansen zelf ophalen in Simpelveld Zuid-Limburg:            

Losse dag: € 255


Tobbedansbaan Geleverd en opgehaald in heel Limburg:          

Losse Dag: € 320

*Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient de tobbedansbaan zelf op te zetten en weer droog en schoon op te rollen.Tobbedansbaan geleverd, opgezet, afgebroken en opgehaald*:  

Losse Dag:  € 345

(*Baan dient schoon & droog te zijn & 2 personen hulp)


Opties

Wedstrijdbel: € 10

Extra dag:  € 127,50

Begeleiding per uur: € 25

Annuleringsverzekering: € 24,95


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.


Ook is het mogelijk om springkussen, zeskamp spellen en andere attracties bij ons te huren. Ook ideaal te combineren met onze wipeout baan!

Reserveer nu!

Tobbedansen

Mega tobbedansbaan met eindbad

€ 255

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

< Terug naar alle AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_12_link_0

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Stormbaan Jungle Run

17,5 Meter
van € 344 voor: € 275Stormbaan_Jungle_Run_huren_stormbaan_verhuur_hindernisbaan.html

Wedstrijdbel€ 10

Klanten Huren vaak ook:

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Reserveer nu!

Video:

Onze Tobbedansbaan tijdens de nieuwjaarsduik in Vijlen

“Fantastische Glijbaan, super afhandeling van Happy Rent , we hebben samen met happy Rent een fantastisch evenement neergezet
De 1ste Vijlense nieuwjaarsduik . Prachtig materiaal en zeer correcte afwikkeling van opbouw tot afbreken van het geheel. Bedankt !
Taverne Ijscafé Oud Vijlen, Vijlen Limburg

Reacties van klanten:

happyrent.eu | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | info@happyrent.eu

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html