Bibber Bob


Bibberspiraal

€ 27,50

SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Taart, Feestje!


Het springkussen taart is het kleinste en goedkoopste springkussen in ons verhuur aanbod. Met een afmeting van 4*3 Meter en een hoogte van 2 meter kan het springkussen bijna overal geplaatst worden.

Ook ideaal voor binnen! Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt indien mogelijk dit goedkope springkussen de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg of  bij een van onze afhaalpunten in Beek en Roermond in Limburg of in Best bij Eindhoven Noord Brabant.

Opgerold is het springkussen een rol van +/- 120 * 50 cm. Het springkussen taart is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 64 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkussen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Nieuw! U kunt dit springkussen nu eenvoudig online huren. Klik op bestellen.


Prijs:

Zelf ophalen € 59

In Simpelveld, Beek, Roermond Limburg of Best Noord Brabant.            


Geleverd en opgehaald: € 124

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 134

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Aanvullende dag: 50% korting

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Direct Online Huren

Springkussen Taart

4 * 3 * 2 M

€ 59

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Opzetten en Afbreken

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

Goedkoop springkussen huren springkussen verhuur goedkoop in heel Nederland springkussen huren goedkoop springkasteel verhuur goedkoop springkussen te huur goedkoop springkastelen verhuur goedkoop nederland springkastelen verhuur goedkoop huren springkussen levering in heel nederland goedkoop springkussen te huur luchtkussen verhuur goedkoop springkastelen huren goedkoop springkussens te huur nederland goedkoop springkussen huren leverbaar in heel nederland goedkoop springkussen huren bij happy rent

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_11_link_0

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html