Bibber Bob


Bibberspiraal

€ 27,50

SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Groene Jumper


Het springkussen groene jumper is te huur bij Happy Rent in heel Nederland. Dit compacte groene springkussen met dak past in vrijwel iedere oprit of tuin.  Ideaal als u iets minder plek heeft.  Dit springkussen groene jumper is kwalitatief een heel goed springkussen en ook super veilig!

Het springkussen is 4,2 * 3 Meter groot en 3,5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het springkussen is aan de bovenkant geheel dicht waardoor kinderen niet over de randen kunnen klimmen. Aan de achterkant zit een net waardoor de wind er wel lekker doorheen kan waaien, maar er geen kinderen overheen kunnen vallen, extra veilig dus!

Het springkussen wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt indien mogelijk dit overdekte springkussen de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg of bij ons afhaalpunt in Roermond of Beek in Limburg.

Opgerold is het springkussen een rol van +/- 120 * 50 cm. Het springkussen groene jumper is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit springkussen bedraagt 73 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het springkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers.  Dus ook in bijvoorbeeld Hilversum of Utrecht kunt u dit springkussen huren.

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze springkussen worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het springkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Een complete gebruikshandleiding  vindt u hier.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het springkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het springkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door AIV-Vincotte Nederland B.V. en geschikt voor 6 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Indien u het springkussen wenst te reserveren, dan kunt u dit nu direct online huren op www.happyrent.nl hier kunt u eenvoudig de gewenste huur datum ingeven en veilig betalen via Ideal. Reserveer op tijd!


Speciaal weekend Tarief

Omdat wij u graag zo lang mogelijk laten genieten van ons springkussen bieden wij u een speciaal weekend tarief aan. Met dit extra voordelige tarief krijgt u voor slechts € 50 extra het springkussen al op vrijdag geleverd en wordt het pas op maandag opgehaald. 


Prijs:

Zelf ophalen € 99

In Simpelveld, Beek of Roermond Limburg:            


Geleverd en opgehaald: € 164

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 174

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Meerprijs heel weekend: € 50

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reacties van Klanten:


Schrijf als eerste een reactie over dit springkussen, stuur uw reactie naar: info@happyrent.eu en wij zorgen dat uw reactie geplaatst wordt.

Klanten Huren vaak ook:

Kabelhaspel


25 Meter

€ 2,95

Opzetten en Afbreken

Popcornmachine

Op nostalgische Kar
€ 85Popcornmachine_huren_popcornmachine_verhuur.html

springkussen huren utrecht springkussen te huur utrecht springkasteel huren utrecht springkussen verhuur utrecht springkussens verhuur utrecht springkastelen verhuur utrecht springkussen huren woerden springkussen te huur in maarssen verhuur springkussens gouda springkussen verhuur amersfoort springkussen huren zeist springkastelen verhuur doorn springkussen verhuur wijk bij duurstede springkussen huren hilversum springkussen verhuur gooi springkussens verhuur springkastelen verhuur utrecht

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_11_link_0

Springkussen Groene Jumper

4,2 * 3 * 3,5 M

€ 99

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html

Reserveer nu!

Reserveer nu!