SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Springkussen Hutje Huren


Ons unieke springkussen “Hutje” is alleen te huur bij Happy Rent en kan in heel Nederland gehuurd worden. Langs de dennenbomen kom je uit in een mooie “houten” hut bedolven onder de witte sneeuw.

Dit springkussen ziet er prachtig uit en is niet alleen zeer geschikt voor uw kerstmarkt, oktoberfeest of winter evenement maar ook zeker voor elke kinderfeestje .

Het luchtkussen is 5 * 4 Meter groot en 5 Meter hoog. Door het dak zijn kinderen beschut tegen de zon en lichte neerslag. Het dak is bevestigd met klittenband waardoor het bij hoge temperaturen ook heel eenvoudig verwijderd kan worden. Het luchtkussen hutje wordt compleet verhuurd met blower, grondzeil en grondharingen.


Zelf Afhalen

U kunt indien mogelijk dit overdekte luchtkussen de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg.

Opgerold is het luchtkussen een rol van +/- 130 * 70 cm. Het springkasteel hutje is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere grote auto waarvan de bank afgeklapt kan worden. Het gewicht van dit luchtkussen bedraagt 100 KG.


Geleverd en Opgehaald in Heel Nederland

Wij kunnen dit springkussen bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het luchtkussen weer bij u opgehaald.

Happy Rent levert dit springkussen in heel Nederland voor een vaste prijs, u betaalt dus niets extra voor gereden kilometers. 

Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk.

Het springkussen wordt in een handige kar geleverd tot aan uw voordeur, bij ophaling dient het ook weer zo aangeboden te worden.


Zelf Opzetten & Afbreken

Onze luchtkussens worden geleverd op een handige kar en met een duidelijke opzet-instructie. Het opzetten van een springkussen is zeer eenvoudig en binnen 5 minuten gebeurd.

Het luchtkussen dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Ook hiervan ontvangt u een duidelijke instructie. Zie de video hiernaast om u ervan te overtuigen hoe gemakkelijk het is om zelf een springkussen op te zetten en af te breken.

Voor meer informatie  over het opzetten en afbreken kunt u ook altijd op deze pagina terecht.


Laten Opzetten & Afbreken

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. U kunt ervoor kiezen om het luchtkussen ook door ons te laten opzetten en afbreken, zodat u er geen omkijken naar heeft. We zetten het luchtkussen op het door u gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door u gewenste tijdstip af. Ook gewoon op zaterdag en zondag.


Laten Begeleiden

Deze optie is alleen mogelijk in Limburg. Indien u het springkussen wilt laten bewaken door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk.


Blower

Het springkussen wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.


Veiligheid

Bij de verhuur van springkussens staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Dit springkussen is zeer veilig, met name doordat het bovenaan geheel dicht is, zowel aan de zijkant als aan de achterkant. Hierdoor kunnen kinderen nooit over de wanden heen klimmen. Dit springkussen is gekeurd door het Liftinstituut en geschikt voor 13 kinderen in de leeftijdscategorie van 4-14 jaar. 


Reserveren

Dit springkussen huren? Dat kan nu heel eenvoudig online op onze verhuur webshop: www.happyrent.nl klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Een springkussen huren was nog nooit zo eenvoudig.

Let op: Reserveer op tijd!


Prijs:

Zelf ophalen € 129

In Simpelveld, Limburg:            


Geleverd en opgehaald: € 194

In heel Nederland. Wordt op een pallet aangeleverd en opgehaald, u dient het springkussen zelf op te zetten en weer op te rollen.


Geleverd, opgezet en afgebroken: € 204

Alleen mogelijk in Limburg


Opties

Meerprijs heel weekend: € 50

Aanvullende dag: € 70

Annuleringsverzekering: € 24,95

Begeleiding per uur: € 25


Borg

Borg: € 100


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Springkussen Hutje

5 * 4 * 5 M

Klanten Huren vaak ook:

Spijkerslaan€ 33

Annulerings-

verzekering


€ 24,95

< Terug naar alle springkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.htmlshapeimage_8_link_0

Opzetten en Afbreken

winter springkussen huren winter hutje springkussen verhuur voor oktoberfeest springkussen huren bierfeest springkussen te huur in winters thema springkussens verhuur oktoberfeest springkussen huren sneeuw springkastelen verhuur springkussen in winter thema huren springkasteel winter hutje huren berghut springkussen luchtkussen verhuur winter thema

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html

Reserveer nu!

Reserveer nu!