SpringkussensSpringkussen_Huren_springkasteel_verhuur_luchtkussen_huur.html
AttractiesAttractie_Verhuur_Limburg.html
Party VerhuurParty_Verhuur_Limburg.html
Blikvangersabraham_sarah_pop_verhuur_skydancer_huren.html
SpellenSpellen_Verhuur_limburg.html
Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.html
Audio VisueelAudio_Verhuur_Geluid_Licht_Video.html

Kraampje Huren?


Op zoek naar een leuke kraam om te huren?

Happy Rent verhuurt dit mooie kraampje die de verkoop zeker zal stimuleren! Of u onze kraam nu huurt als poffertjeskraam, popcornkraam of suikerspinkraam u presenteert zich altijd op een aantrekkelijke manier. Dit kraampje is los te huur voor € 49 excl. btw.

U kunt dit kraampje afhalen in Simpelveld, Zuid-Limburg of in Swalmen in de buurt van Roermond. Levering van dit prachtige kraampje is ook mogelijk.


PoffertjesKraam

Een poffertjeskraam kunt u huren bij Happy Rent maak de lekkerste poffertjes in onze poffertjes kraam. Met dit kraampje trekt u extra aandacht en zal de verkoop van verse poffertjes zeker stimuleren. Onze poffertjeskraam is perfect in te huren voor uw braderie, kinderfeestje of evenement. U kunt bij ons zowel de poffertjes kraam huren als ook de poffertjes plaat en ingrediënten. Alle informatie over het huren van onze poffertjes plaat vindt u hier.


Suikerspinkraam

Ons kraampje kunt u ook huren als suikerspinkraam, maak de lekkerste suikerspinnen vanuit deze kraam. Onze suikerspin kraam is in te zetten op uw evenement, braderie maar ook heel leuk op een communiefeest bijvoorbeeld. U kunt deze suikerspinkraam nu voordelig huren bij Happy Rent in Swalmen en Simpelveld. Ook is het mogelijk deze suikerspinkraam te laten leveren in heel Limburg.

Alle informatie over het huren van onze suikerspinmachine en ingrediënten vindt u hier.


Popcornkraam

Popcornkraam huren? Bij Happy Rent huurt u deze prachtige popcorn kraam zonder zorgen. Onze mooie popcorn kraam trekt de aandacht van iedere bezoeker, samen met de geur van verse popcorn is succes verzekerd. Ideaal als Sales Promotie, uitdeel kraampje bij uw open dag of als traktatie op uw kinderfeest. Naast de popcorn kraam en de verhuur van de popcornmachine zorgt Happy Rent ook voor de nodige ingrediënten, eventueel met mooie popcornbekers. Alle informatie over het huren van een popcornmachine vindt u hier.


Slush Kraam

Onze uitdeelkraam / verkoopkraam kan ook ingezet worden voor de verkoop van Slush, in de zomer is deze slush kraam een echte hit!

In lekkere smaken en felle kleuren biedt de verkoop van Slush extra kansen. Ook als uitdeelkraam zal voor dit slush kraampje een rij met mensen staan. Huur nu dit kraampje met slush machine bij Happy Rent. Alle informatie over het huren van uw slush machine, de ingrediënten en toebehoren vindt u hier.

 

Reserveren

Indien u een van onze kraampjes wilt huren kan dit nu direct online in onze verhuur webshop, klik op de groene knop bestellen en de res wijst zich vanzelf!

Zodra u van ons de orderbevestiging ontvangt en de betaling succesvol afgrond via ideal is het kraampje definitief voor u gereserveerd.

Prijs:

Zelf ophalen in Simpelveld, Roermond, Beek of Best:            

Huur losse kraam: € 49

Huur Poffertjeskraam € 124

Huur Suikerspinkraam: € 115

Huur Popcornkraam: € 134

Huur Slushkraam: € 134


Opties

Extra dag: 50% korting

Begeleiding per uur: € 25

Transport: € 65


Borg

Borg: € 100 (per order)


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Reserveer nu!

Kraampje los: € 49

Poffertjeskraam € 124

< Terug naar alle Fun FoodFun_Food_Verhuur_Fun_Food_Huren.htmlSpringkussen_Aap_Huren_Springkussen_met_apekop_te_huur.htmlshapeimage_9_link_0

Reserveer nu!

Happy Rent Hoofdvestiging

Gaasstraat 3A | 6369 VA | Simpelveld

www.happyrent.nl


E-Mail: info@happyrent.eu


www.happyrent.eu

www.happy-rent.nl

www.happyrent.be

Suikerspinkraam

€ 115

Popcornkraam

€ 134

Slush kraam

€ 134

Swipe OffWipe_Out_huren_verhuur_Wipeout_baan.html